Безплатно изхвърляне на фризер

Безплатно изхвърляне на фризер в София 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Безплатно изхвърляне на фризерЗимата наближава, за нея навява дъжда, мрачният ден и захлаждането. А дали, помислихте за съхранение на зимнината в стария фризер. Едва, ли там е мястото й, пък и той спря да работи от миналото лято. Сега значи е момента, в който трябва да го подновите. За безплатно изхвърляне на фризер може всеки да „кандидатства“ и тук нямаме в предвид да се занимава с куп бумащина, а да се обади в офиса на фирма и да заяви, че има нужда от изхвърляне на фризер. Уточняват се деня и часа на пристигане на екип от хамали, които изнасят тежкия уред и го товарят в камиона. Услугата към момента е безплатна, защото настъпва сезона, който вещае по-големи разходи, а с тях и всички останали дейности се ограничават.

За безплатно изхвърляне на фризер може да се допитате и до ваши познати и съседи. Всеки в дома си разполага със стар хладилник, микровълнова печка, пералня, телевизор. Събиране и извозване на стара техника също се отнася към безплатните услуги.

Друг фактор, който е на ръка и определя услугата е това, че когато в един жилищен комплекс има заявени няколко такива обаждания за изхвърляне, то на място пристига един бус, а в него се поместват повече неща. Тогава се прави един курс, а горивото се покрива с минимални средства, за разлика от други случаи, в които ще се налагат по много извозвания и разхода скача.

Идеите нямат край. А когато се касае за положителна промяна, всичко е свързано малко или много нагласата на човека. Ако искате да имате стабилност и осигуреност в предстоящата зима с нов фризер, то няма да се колебаете и ще заявите своята нужда от извозване на стар фризер, за да има място, къде да поместите новия. Сами ще се изненадате, колко много сте улеснили живота си с нов фризер.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *