5 стъпки около преместване на мебели

Полезни стъпки при преместване на мебели

Предстои ни преместване и като с ужас, някои се изправят пред подобно събитие. Изникват стотици въпроси: Какво да правим, за да стане по-бързо лесно и безболезнено всичко.

преместване на мебели

Ето ви 5-те стъпки, които ще се ви от полза при преместването на мебели.

Организацията на целия процес по преместването.

С други думи казано трябва да направите план за работа. Този план накратко трябва да представлява стъпките през, които да преминете. В тях предвидливо отделете време и за почистване на апартамента.

Така планът е вече факт. Обмислили сте всичко на спокойствие и може да се захванете със същността на процеса.

Нямате време и възможност и за това сте взели решение.

Преместването да стане посредством фирма с хамали и транспорт.

Това е второто нещо, което трябва да решите. Т.е. втората стъпка. На коя фирма да се доверите и от какви точно услуги ще се възползвате.

товарене на мебели

Транспортирането на мебелите.

Как ще стане то е третата стъпка. Дали ще се възползвате от фирма за транспорт или ще си намерите вие такъв. Тук е важно да се подчертае, че фирмите за транспорт обикновено разполагат и с хамали, които могат да помогнат при изнасянето на мебелите. Освен това, някои мебели и бяла техника се транспортират със специален автомобил.

Най-добре е той да е покрит и да се пригоди за целта. Мебелите трябва да са укрепени, за да могат да пристигнат на уреченото място цели и невредими.

опаковане със стреч

Опаковането на мебелите.

Задължително е те да са опаковани добре след демонтажа ако той се налага. Опаковането е много важно то ще предпази мебелите от надраскване и разкъсване. При извозването това е често срещано явление. Особено ако мебелите не са опаковани качествено и добре.

Уточняване ден и час.

Най-добре би било това да е във време, в което може да присъства челен от семейството. Най-вече ако изцяло за преместването сте се доверили на фирмите с хамали и транспорт.

Колко и да са професионалисти хората работещи в бранша все пак не ги оставяйте изцяло без контрол. По този начин ще сте спокойни, че всичко е станало точно както вие искате и без нанесени щети на мебелите ви.

Category: Hamal.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *