Преместване на мебели в София

Преместване на мебелиХамалски услуги – 0888 575 888

Ремонта, преместването от един дом до друг рядко минава без необходимост от разглобяване и изнасяне на мебели. За щастие хората се надяват сами да се справят с тази задача и в резултат на това, се получават счупени механизми, драскотини, изкъртване на вратички и други неприятни неочакваности.

Специалистите на хамалските фирми ще ви гарантират надеждност при пренасянето.

Когато е необходимо преместване на мебели хората на в първо четене се замислят за стойността и качеството на дадената услуга. Много е важно, когато хамалите са професионалисти. Тогава може да се получи гаранция, че вашата мебел няма да пострада при преместването и ще бъде доставена на време. Много компании ще ви предложат и доставка на мебели от магазина до дома, офиса или на друго място.

В зависимости от теглото и размера на товара се предвижда и вида транспорта, който най-добре ще отговаря за преместване на вашите вещи. Освен това, всяка специализирана компания ще се отнесе отговорно към тежките и чупливи предмети. И клиента ще бъде съвършено доволен, че няма да рискува да има счупени мебели и загубени вещи.

Професионалната компания ще ви предостави всякакъв вид техника при товаро/разтоварните работи на вилата, в офиса, в дома и където трябва. Работниците самостоятелно опаковат мебелите, а след тяхната доставка на място разопаковат и ако има необходимост, те се разглобяват и сглобяват.

За сравнително прилична цена всеки клиент ще получи помощ при демонтажа, опаковката, изнасяне на мебелите до камиона, тяхното натоварване и разтоварване, доставка на място, пренос до пункта на предназначение, разопакова и поставяне всичко на мястото.

Когато се налага преместване – извозването на мебели е един от главните въпроси. Тук е важно, не само цената, но и качеството да е на висота. На никои не му се иска след транспортиране да се окаже със счупени мебели. Професионалните хамали бързо ще разглобят, опаковат и натоварят на камион. След което ще бъдат доставени до мястото по предназначение, ще разопаковат и сглобят обратно.

Извозването на мебели става в кратък срок. Това позволява значително да се икономиса време и сили, които след това с удоволствие може да използвате за пренареждане на новия ви дом. Фолиото за опаковка при пренасяне на мебели осигурява максимална защита от драскотини, зацапване и замърсяване. Затова клиента не трябва да се притеснява за съхранението на товара.

Пренасяне на мебели в новия офис

Професионалния ръст и увеличение на персонала често води до преместване на офиса в ново помещение, по-просторно и комфортно. Пренасянето на офисната мебел е една важна задача. На раменете на транспортната компания лежи разглобяването и сглобяването на мебелите, тяхното извозване и доставка на новото място, където да бъдат сглобени.

Преместване на мебели в София
Оценете статията
Category: Hamal.BG TAG: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *