Почистване на дворове

Почиства дворове и градини 0888 575 8888

Почистване на дворВсяка пролет и есен налагат повечко работа за хората, които живеят в къщи или имат такива вили. За да бъде добре изглеждащ и подреден и вашият двор ще има нужда от почистване и зазимяване, преди да е паднал и първият сняг. Какво трябва да направим, ако за първа зима ще прекараме с новото жилище и как да оправим целия двор, че работата на пролет да не е непосилна.

На първо място ако сега сте закупили къща и тя не е в добър вид, занемарена, изоставена от грижи в продължение на години, то реда ще е доста далеч, докато сами не положите грижи. Ако не ви се отдава много къщовническата и градинарска работа потърсете помощ от фирма. Има много такива, които предлагат цялостно почистване на дворове от бурени, счупени клони, струпани листа и други. За няколко часа двора може да е в безупречен вид и при това на разумна цена.

В случаи, че в двора на къщата имате строителни материали, стари железа, дърва за огрев и т.н. също може да потърсите услуги на фирма. Хамал.бг извършва тъкмо този тип дейности като за целта екип от няколко мъже върши цялата работа по изкореняване на дървета, рязане на клони, вадене на дънери, събиране на шума и други. Те товарят всичкия събран боклук в чували и товарят на камиони след, което извозват до упоменати за целите места, извън градските и населени райони.

За почистване на двор може да се обърнете към фирмата и ако става дума за стара мебел, която сте изхвърлили от къщата, за всякакви непотребни вещи и други неща, с които смятате, че може да се разделите.

Не оставяйте нищо на открито преди предстоящата зима, защото снега и студа могат да доведат още повече проблеми с неприбраните и неразчистени дворове.

Почистване на дворове
5 (100%) 8 votes
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *