Извозване на отпадъци от Младост и Дружба

Извозване на строителни отпадъциИзвозване на отпадъци 0888 575 888

Живеете в квартал Младост или Дружба и ви трябва помощ за извозване на строителни отпадъци. Дали сега се нанасяте и сте се захванали с кардинални промени в новия дом, правите цялостен ремонт на старото жилище или се нанасяте в недовършен апартамент, чиято сграда все още се изгражда. Налага се да извозите купища строителен боклук останал след поредната майсторска група, а идея си нямате кое по напред да поставите за цел.

Предлагаме бързо и качествено обслужване. В областта на изнасяне и хамалски дейности, товаро-разтоварни работи, изхвърляне на стара дограма, тухли, стомано-бетонни отломки, мазилка, къртене на баня, ВиК тръби свалени от старата канализация; ПВЦ материали и профили от монтажа на нова дограма и т.н. Всичко това е колкото тежко и неудобно за носене, толкова и прашно, заема много място в багажника на автомобила при товарене, а и ако не познавате добре София, то прехода до най-близките сметища за строителни отпадъци ще ви коства много нерви, време и разход за гориво.

И ако всичко до тук ви е по-малко присъщо и до болка познато, то насреща е ХАМАЛ.БГ. С негова помощ може да организирате по-експедитивно работата си, да продължите спокойно с последващите работи по ремонта в дома, защото за извозване на строителни отпадъци от Младост и Дружба има кой да се погрижи. Направете заявка по телефона, проучете подробностите, цените и услугите. Винаги може да изникнат допълнителни неща, за които да се сетите в процес на работа, че сте пропуснали, а с Хмал.бг, може да разчитате на качество и професионализъм само с няколко стъпки. И да не пропуснем да споменем, че в случаи на повече заявки за извозване на строителни отпадъци от Младост и Дружба, може да получите безплатна услуга към заявения пакет. Така, че помислете по въпроса и се огледайте за съседи, които също правят ремонт. Пестейки от горивото, например може да имате полза за още някоя и друга хамалска дейност.

Извозване на отпадъци от Младост и Дружба
5 (100%) 2 votes
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *