Хамали за пренасяне на диван

Пренасяне на диванПренася дивани – 0888 575 888

Щом става дума за обзавеждането на дома, трябва да сме много прецизни. Една от най-ползваните мебели у всеки дом остава дивана. Той внася уют, комфорт и красота. Пренасянето на диван, обаче никак не е леко, пък и създава доста усложнения в жилищни блокове с много етажи. В асансьора не може да се помести, а по стълбището не е работа и сам човек няма как да пренесе. Ако сте избрали нов диван за хола, ако се местите в нов дом, ако пренасяте стария диван на друго място може да се обърнете към услуги от фирма за пренасяне на мебели.

Хамали могат да помогнат за товарене и разтоварване на всяка вещ и мебел в домовете. Тяхната работа е пряко свързана с множество и ежедневни дейности от този вид, затова преместване на диван, без значение от условията, средата и размерите му не би ги затруднило както и цялостно преместване на мебели.

За нови мебели винаги трябва да се внимава при пренасяне. От гледна точка на запазване структурата, целостта и външния вид, дивана трябва да се носи от поне двама хамали. Понякога се налага изправяне и завъртане под различни ъгли, а това няма да е лесно за обикновен човек. За да не се нарани тапицерията или да се одраскат дървените и кожени части е добре преместване на диван да се извършва с покритие от найлон или платнено покритие. В настаняване на мебелите във вътрешността също трябва да се внимава за надрасквания и наранявания. Поради габаритните размери преместването на дивана може да е свързано с теглене и влачене, което не е препоръчително. Тежестта на дивана може да доведе до трайно увреждане на пода.

Хамали за преместване на диван може да поръчате само по телефона. В заявката се уточняват подробностите за адрес, място на преместване, ден и час. Всичко се съобразява с желанията на клиента. Мекият и удобен диван в дома е важна част от цялостния интериор, затова е важно той да е красив, изискан и стилен, а наред с това да внася настроения и хармония. Не рискувайте сами със смяната на местоположението му, а потърсете хамали за преместване на мебели. електроуреди, домакински вещи, дрехи, подови настилки и други.

Хамали за пренасяне на диван
Оценете статията
Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *