Безплатно събира мебели за повторно използване

Безплатно събиране на мебелиИзнася стари мебели 0888 575 888

Не взимаме безплатно, секции и гардероби по-стари от 5 години. Не взимаме захабени и повредени мебели освен ако не са на възраст до една година. Не взимаме мебели които са за претапициране. Не изнасяме безплатно стари дървени мебели от орех, витрини, гардероби и спални с овални ъгли. Не взимаме мебели с явни следи от употреба.

Знаете ли, че както има пунктове за събиране на скрап, така и през последните години доста нашумя въпроса около Безплатно събиране на мебели за повторно използване. Това не е тема, която едва сега става популярна и преди е имало хора, които са ги изкупували, за да ги реформират и да препродават, но сега тази услуга се извършва от фирма.

В какво се състои въпроса и как може и вие да се отървете от старите мебели, без да заплащате пък че дори на вас да се заплати нещо. В следващите няколко реда ще дадем максимални насоки около това „Безплатно събиране на мебели за повторно използване“.

Първо хората изхвърлят мебели, едва когато от тях нищо не става или са решили да внесат нови и по-модерни такива в дома. До сега стари мебели се извозваха на градски бунища или се даваха на познати, които имат нужда от тях. Сега с услугите на ХАМАЛ.БГ, може да заявите по телефона, в офис на място или чрез Интернет формуляр. След конкретизиране на деня и часа на място пристига екип по хамалски услуги, които безплатно събират уточнените мебели и ги извозват на товарни бусове и камиони. Каква е процедурата по натам, ще попитат някои от вас. След като са извозени ненужните вещи от обзавеждането на дома те се разтоварват в регламентирани складови зони и различни контейнери, притежание на ХАМАЛ.БГ.

На собственика заявил Безплатно събиране на мебели за повторно използване не се изплаща сума, като обезщетение, а наред с това печели услугата по товарене и извозване, което извършено лично би го забавило много. Изичстен веднъж дома е готов за вкарване на новите мебели.

Безплатно събира мебели за повторно използване
5 (100%) 1 vote
Category: Hamal.BG TAG: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *