Безплатно изнасяне на стари мебели

Безплатно събиране и извозване на мебели 0888 575 8888

Не взимаме безплатно, секции и гардероби по-стари от 5 години. Не взимаме захабени и повредени мебели освен ако не са на възраст до една година. Не взимаме мебели които са за претапициране. Не изнасяме безплатно стари дървени мебели от орех, витрини, гардероби и спални с овални ъгли. Не взимаме мебели с явни следи от употреба.

изхвърляне на мебелиАко се вслушаме в мнението на специалистите, то можем да узнаем толкова много неща свързани с обзавеждането, за които дори не сме подозирали. Така например животът на едно легло може да трае около 8-10 години, след което то губи своята ергономичност, удобства и здравина. Ето, защо ако се налага да подменяте леглата в дома си, то избора на ново легло, се определя от три основни неща – стил, размер и стойност на покупката.

За изнасяне на стари легла, може да потърсите безплатни услуги в хамалска фирма. Дори там са безплатни извозванията на всякаква стара мебел.

В случаи, че се колебаете дали ви е нужно или не ново легло, то може сами да направите малък тест, който да даде нужните отговори, а те са:

Имате ли болка в гърба, всяка сутрин, когато ставате от сън;

Случва ли се да се пързаляте към рамата на леглото или в средата му, към половинката си, докато лежите;

Леглото ви издава ли неприятно и пронизващо скърцане;

Изтръпват ли крайниците ви през нощта.

Ако отговорите на всички тези въпроси са „ДА“, то отговора е повече от ясен. Не се замисляйте да се разделите със старото легло и матрак, а на негово място да внесете ново, което да ви служи вярно в идните десет години.

Преди самата покупка обаче си отговорете още на няколко въпроса и те са:

Меко или твърдо легло искате;

Спалня, единично легло или двойно;

Налага ли се цялостна реформа в спалнята и ако да, то склонни ли сте към такава за бъдещето на спокоен и здрав сън.

В магазините за мебели се предлага голямо разнообразие от легла и спални с различни матраци. Предвидете какво точно искате и се ориентирайте в покупката му.

Не забравяйте, че леглата са важен център на всяка спалня. Те са гарант за почивка и старта на новия ден. Всяка мебел е от значение за дома, но с избор на красиво и комфортно легло, живота е много по-лесен.

Безплатно изнасяне на стари мебели
Оценете статията
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *