Безплатно изхвърляне на мебели

Безплатно изнасяне на стари и запазени мебели в София – 0888 575 888

Не взимаме безплатно, секции и гардероби по-стари от 5 години. Не взимаме захабени и повредени мебели освен ако не са на възраст до една година. Не взимаме мебели които са за претапициране. Не изнасяме безплатно стари дървени мебели от орех, витрини, гардероби и спални с овални ъгли. Не взимаме мебели с явни следи от употреба.

Безплатно изхвърляне на мебелиНалага се бързо да организирате изнасяне на мебели от старата квартира, а дори не разполагате с идея, как да стане. Бързо, лесно, безаварийно и най-важното безплатно изнасяне на мебели може да ви гарантира HAMAL.BG. За организацията на целия процес по изнасяне няма да имате грижа, демонтажа също се включва в цената на целия пакет услуги, но това, което истински си струва да изберете именно нас е безплатното изнасяне на мебели.

С едно обаждане на 0888 575 888 може да уговорите всички подробности около деня и часа, удобни за вас и времето, с което разполагате. Оптимална програма ще бъде изготвена на всеки заявил нуждата от безплатно изнасяне на мебели. Към нея са включени предвижданите най-подходящи маршрути, време за всеки вид дейност около демонтаж, в случаи, че се налага такъв, товарене и разтоварване на различните места.

С хамалски услуги от фирма може да уговорите различни дейности от изнасяне на мебели от дома, до тяхното транспортиране на нови места или изхвърляне на мебели. Наред с всичко свързано с наличността на апартаменти и къщи, може да поръчате безплатно изнасяне на холни гарнитури, демонтаж на кухненско обзавеждане, изхвърляне на матрак, извозване на бяла техника и още много други.

Безплатна е най-често една от пакетни услуги, а останалите се заплащат на достъпни и разумни цени. Така например може да заявите безплатно изнасяне на мебели, а разходите за транспорт да поемете вие. Понякога от цената на хамалски услуги може да са извадени пренасяне на мебели или демонтажа. В зависимост от това, от което има нужда клиента се избира и един от пакетите на услуги.

Безплатно изхвърляне на мебели
5 (100%) 1 vote
Category: Hamal.BG TAG: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *